Bezoeken Welkom

Bijna pakjesavond, buiten schemert het al, wanneer er ineens wordt aangeklopt. Zou dat...? In de aanloop naar pakjesavond is maar weinig zo indrukwekkend voor een kind, als de Sint thuis te ontvangen.
Stichting Avondje van Sinterklaas is specialist in het verzorgen van huisbezoeken. Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen, maar neemt altijd een of twee Pieten mee. Samen zorgen zij voor een heerlijk avondje bij u thuis, waar uw kinderen het nog lang over zullen hebben!

Een bezoek duurt ongeveer 20 minuten, en kost € 45,-. Langere bezoeken zijn in overleg ook mogelijk. Let wel op: huisbezoeken zijn enkel mogelijk in de regio Haarlem en Amsterdam.

Het Grote Boek
Wanneer de Sint in het land is, ontvangt u een uitnodiging om in zijn Grote Boek te schrijven. Op dit afgeschermde gedeelte van de website laat u ons weten wie er aanwezig zullen zijn bij het bezoek. Ook vind u hier handige tips om het bezoek van de Sint goed te laten verlopen.

Over onze inkomsten
Sinterklaas viert graag uitgebreid zijn verjaardag, maar krijgt zelf liever geen cadeautjes. De inkomsten die voortvloeien uit de optredens worden dan ook enkel gebruikt voor het financieren van bezoeken aan onze doelgroep, kostuums, materiaal en onkosten. Zo blijft Sinterklaas in de eerste plaats een feest van geven, niet van nemen. En zo draagt u, door Sinterklaas bij u thuis te ontvangen, direct bij aan het Sinterklaasfeest van gezinnen die het financieel minder breed hebben!