Bezoeken Bij u thuis

Sint en Pieten zijn gewild
Sinterklaas en zijn Pieten zijn dit jaar erg in trek en hun agenda is snel volgelopen. Er worden dan ook geen nieuwe bezoeken meer geboekt. De tijd die er overblijft wil Sint, samen met zijn Pieten en onze inzet, besteden aan kinderen van wie wij horen dat zij niet stilletjes voorbij gereden mogen worden.

Bijna pakjesavond, buiten schemert het al, wanneer er ineens wordt aangeklopt. Zou dat...? In de aanloop naar pakjesavond is niets zo indrukwekkend voor een kind, als de Sint in de eigen woonkamer te mogen ontvangen.
Stichting Avondje van Sinterklaas is specialist in het verzorgen van huisbezoeken. Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen, maar neemt altijd twee Pieten mee. Samen zorgen zij voor een heerlijk avondje bij u thuis, waar uw kinderen het nog lang over zullen hebben!

Een bezoek duurt ongeveer 20 minuten, en kost € 45,-. Langere bezoeken zijn in overleg ook mogelijk. Let wel op: huisbezoeken zijn enkel mogelijk in (de directe omgeving van) Hillegom.

Het Grote Boek
Wanneer de Sint in het land is, ontvangt u een uitnodiging om in zijn Grote Boek te schrijven. Op dit afgeschermde gedeelte van de website laat u ons weten wie er aanwezig zullen zijn bij het bezoek. Ook vind u hier handige tips om het bezoek van de Sint goed te laten verlopen. Via Het Grote Boek is Sinterklaas altijd goed op de hoogte, en rijdt hij uw huisje niet per ongeluk stilletjes voorbij.

Over onze inkomsten
Sinterklaas viert graag uitgebreid zijn verjaardag, maar krijgt zelf liever geen cadeautjes. De inkomsten die voortvloeien uit de optredens worden dan ook enkel gebruikt voor het financieren van bezoeken aan onze doelgroep, kostuums, materiaal en onkosten. Zo blijft Sinterklaas in de eerste plaats een feest van geven, niet van nemen. En zo draagt u, door Sinterklaas bij u thuis te ontvangen, direct bij aan het Sinterklaasfeest van gezinnen die het financieel minder breed hebben!