Bezoeken Welkom

Of u nu Sinterklaas viert op school, op het werk, of gezellig thuis: Sinterklaas komt graag op bezoek. Stichting Avondje van Sinterklaas verzorgt sinds 2009 bezoeken van Sint en Pieten, van huiskamer tot basisschool. We benaderen elk bezoek als een uniek stukje theater, met aandacht voor traditie, en volop ruimte voor improvisatie en interactie.

Sinterklaas is er voor iedereen
Voor gezinnen of families die, ouderwets gezellig, samen pakjesavond vieren bijvoorbeeld. Maar ook voor kinderen wiens ouders het financieel erg krap hebben. Of voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. Wij vinden het belangrijk dat niemand 'stilletjes voorbij gereden wordt', en richten ons dan ook in het bijzonder op mensen die een bezoek van de Sint extra verdienen.

Het Grote Boek
Wanneer de Sint in het land is, ontvangt u een uitnodiging om in zijn Grote Boek te schrijven. Op dit afgeschermde gedeelte van de website laat u ons weten wie er aanwezig zullen zijn bij het bezoek. Ook vind u hier handige tips om het bezoek van de Sint goed te laten verlopen. Via Het Grote Boek is Sinterklaas altijd goed op de hoogte, en rijdt hij uw huisje niet per ongeluk stilletjes voorbij.

Over onze inkomsten
Sinterklaas viert graag uitgebreid zijn verjaardag, maar krijgt zelf liever geen cadeautjes. De inkomsten die voortvloeien uit de optredens worden dan ook enkel gebruikt voor het financieren van onze gratis bezoeken, kostuums, materiaal en onkosten. Zo blijft Sinterklaas in de eerste plaats een feest van geven, niet van nemen!